Şehit Gökhan Altınalana Ortaokulu

Telefon : 0 388 221 10 76
WEB https://sehitgokhanaltinalana.meb.k12.tr
Adres : Aşağı Kayabaşı Mah. Selin Sok. Özbelde Mevkii 51100 NİĞDE
VİZYON : Okulumuzda, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir yönetim anlayışını örnek ve lider olarak eğitim kurumlarına taşıyan, eğitim görmeyi herkes için ayrıcalığa dönüştüren bir kurum olmak.
MİSYON : Kurumumuzda öğrenim gören öğrencilerimizi; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirirken; ilimizin geleceğine yön verebilecek donanımlı, özgüveni yüksek, milli-manevi değerlerinin farkında olan bireyler yetiştiren, paydaşlarıyla etkili iletişim kurabilen, nitelikli eğitim kadrosuyla, sürekli gelişmeyi esas alan bir kurum olmaktır.
BAŞARILAR :

Servis : okulumuzda taşımalı öğrenci yoktur.
Ulaşım : Şehir içi midibüs, özel araç
Yerleşim Yeri : Aşağı Kayabaşı Mah. selin Sk. no:1 özbelde Mevkii Merkez/Niğde
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3 km
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : Her yıl ortalama %20 öğrenci nitelikli okullara yerleşmektedir. Ayrıca spor ve kültür yarışmalarında da dereceler alınmaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %20
Sportif Etkinlikler : Salon Futsalı Voleybol, Futbol, Atletizm, Geleneksel Türk Okçuluğu
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak projeleri
Proje Çalışmaları :